2012-08-10 08:09:25• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - romantikus, enyelgős napra számíthat

Napi horoszkóp augusztus 10.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lassan a saját szokásai rabjává válik, ne csodálkozzon hát, ha börtönben érzi magát. Ráadásul mások sem kímélik, szeretik megmondani, hogy mit is tegyen. Eleinte csak a maga szabta korlátokon tud változtatni. A többi magától jön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Felejtse el ma estére a gondokat. Barátai bulizni hívják, miért is ne menne el? Az elengedés, a felhőtlen életélvezet ad igazi örömet, ez viszi vissza önt a lét áramába. És segít önnek, hogy élettel teljen meg újra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Megismerkedik valakivel, aki majdan nagy hatással lehet az életére. Hogy milyen téren, azt egyelőre nem látja tisztán. De mégis mindketten öntudatlanul is érzik, hogy van valami dolog, amit együtt kell végrehajtaniuk.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma minden a tervei szerint alakul, és ez vidámmá felszabadulttá teszi önt. Ennél boldogabb már csak akkor lehet, ha hagy egy kis teret a tervszerűtlenségnek is. Hagyja, hogy egy váratlan ötlete vezérelje! Szép élményben lehet része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kissé összekuszálódtak az érzelmei. Talán több vasat tartott a tűzben, vagy más miatt érez kétséget emocionális téren. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet önnek abban, hogy felszabadítsa a lelkét a mardosó kérdések hálójából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Anyagiakat is érintő kérdésekben érdemes lenne még néhány napot várnia, mielőtt komoly döntéseket hoz. Talán még nincs birtokában minden szükséges információnak. A jó elhatározáshoz szüksége lesz rá, hogy teljesen tisztán lásson.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy régi álmát válthatja valóra a mai napon. Ha így alakul, ne csak a sorsnak adjon hálát, hanem azoknak is, akik ehhez hozzásegítették. Ön tudja a legjobban, hogy még a legmagányosabb alkotásokhoz is szüksége van mások támogatására.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Fáradtnak, kimerültnek érezheti magát már kora reggel. A koffeinadagja emelése helyett, próbálkozzon meg inkább a reggeli tornával, vagy hideg zuhannyal. Ha ez sem segít, lehet, hogy valami lappang önben. Előzze meg a bajt vitaminokkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy családtagja, vagy közeli ismerőse miatt aggodalmaskodhat a mai napon. Nem árt, ha segít neki, de a baj, szerencsére közel sem akkora, mint amekkorának tűnik. Talán csak szerető gondoskodásra vágyott az illető. Öntől megkaphatja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön akkor is hajlamos a végsőkig ragaszkodni az elhatározásához, ha tudja, hogy semmi esélye nincs rá. Ezzel senki másnak, csakis önmagának okoz frusztrációt. A rugalmasság is erény, attól ön még egy szilárd jellem.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Romantikus, enyelgős napra számíthat. Régen érezte már ennyire közel magához a kedvesét. Most bepótolhatják, amiben eddig hiányt szenvedtek. Töltsék az estét kettesben, andalgással, holdvilágnál, vagy gyertyafénynél!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jól teszi, ha a mai napra diétát, vagy léböjtkúrát tervez. Az utóbbi időben kissé túlterhelte a gyomrát, vagy más módon telítődött szervezete a mérgekkel. Ha nagyon komolyan veszi a dolgot, szüksége lehet szakorvos segítségére!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: